Львів'ян запрошують на безкоштовний показ фільмів та дискусію про карантин

1423 0
Вхід вільний.
Фото: postmania

Фото: postmania

У понеділок, 16 листопада, о 19.00 год у кінопалаці «Копернік», що на вул. Коперника 9, відбудеться показ короткометражних фільмів, які створили у 2020 році як відповідь на пандемійну реальність. Вхід вільний, але потрібна попередня реєстрація, йдеться на сайті Центру міської історії.

Читайте також: Кількість україномовних фільмів за рік зменшилася у 4,5 рази

Режисером 17-хвилинного короткометражного фільму «Noli me tangere» є Ярема Малащук. 5-хвилинного «Living in times of coronavirus» Жанна Озірна, а 5-хвилинного фільму «Сила і правда» – Роман Бордун.

Читайте також: Львівські кінорежисери здобули перемогу на найстарішому фестивалі незалежного кіно

Як зазначають організатори, після перегляду відбудеться дискусія про роль та значення технологій та інфраструктури під час пандемії та карантинних обмежень, яку разом з авторами фільмів проведуть дослідник медіа і технологій Тарас Назарук, cоціологиня Наталія Отріщенко та історик Богдан Шумилович.

Зареєструватись можна тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!