Львів’ян запрошують на гала-концерт відомого симфонічного оркестру

2395 0
Сьогодні, 29-го листопада, у філармонії відбудеться концерт «Wiener Johann Strauß», диригуватиме Маттіас Георг Кендлінгер, відомий австрійський композитор.
фото: philharmonie-essen.de

фото: philharmonie-essen.de

Шанувальників класичної музики запрошують послухати гала-концерт відомого симфонічного оркестру, диригент якого у травні 2016 року створив у Львові новий оркестр «K&K Symphoniker».

Фото: afisha.lviv

Початок концерту: 19.00 год. Вартість квитків варіюється від 70 до 300 гривень. Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: 032/ 255-10- 55.

Довідка. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом Кендлінгером. Сьогодні він відомий у 16 країнах Європи. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. До цього часу в оркестр прослуховувалось близько 1000 претендентів. Характерною рисою щорічного прослуховування є те, що практикується багатьма провідними оркестрами, а саме - прихований вибір, бо за ширмою переконати може тільки віртуозність. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 22 Live-CD та 4 концертних DVD диски.  

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!