Львів’ян запрошують на гаражний розпродаж від «Емаус – Оселя»

4234 0
9 липня 2016 року з 13.00 до 19.00 у подвір’ї «Музею ідей» на вул. Валова 18а відбудеться Гаражний розпродаж в американському стилі від Спільноти «Емаус – Оселя».
фото: report.if.ua

фото: report.if.ua

На Гаражному розпродажі традиційно можна буде придбати різні речі, які львів’яни віддають на благодійність – одяг, книги, предмети побуту, а також меблі, відремонтовані у спільноті.

Цьогорічний Гаражний відбудеться у співпраці з організацією Global Synergy Group зі штату Мінесота, США. Молодь з батьківщини гаражних розпродажів привезе до Львова книги та різний крам і візьме участь в Гаражному розпродажі. Відвідувачі зможуть поспілкуватися з носіями мови.

Також, для дітей організують цікаве дозвілля та ігри.

«Зважаючи на багато екологічних питань, що виникають у місті останнім часом хочемо звернути увагу мешканців Львова на те, як можна сортувати сміття, як давати друге життя речам, щоб вони не потрапляли на смітник під час екологічних майстер-класів на Гаражному», - стверджують організатори дійства.

Також відбудуться цікаві кантрі забави та сценки з американського життя. На розпродажі можна буде придбати вироби ручної роботи від різних майстрів.

Нагадаємо, що «Емаус – Оселя» вже багато років займається збором непотрібних речей від мешканців Львова з їх подальним перевикористанням на соціальні потреби. У 2013 році організація встановила перші в Україні контейнери для вживаного одягу, книг, взуття. Сьогодні їх є двадцять у різних районах міста. Лише у 2015 році «Емаус – Оселя» здала на переробку близько 90 тон нерпридатного до носіння одягу, ще більше було роздано потребуючим та реалізовано у благодійних крамницях.

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!