Львів'ян запрошують на концерт класичної музики

2233 0
Симфонічний оркестр K&K Symphoniker під керівництвом австрійського диригента Максиміліана Кендлінгера запрошує шанувальників класичної музики 5 вересня у Львівській філармонії відвідати «Віденський Концерт-Гала Йоганна Штрауса».
фото: hofer-reisen.at

фото: hofer-reisen.at

Музиці у стилі Штрауса характерні значення любові, невимушеність та жвавий ритм . На вас чекають емоції легкості життя, відчуття радості та зцілення.

Вартість  квитків: 90 - 300 грн.

Коли?

5 вересня, 19:00

Замовлення та безкоштовна доставка квитків за тел.: 032/ 255-10-55.

Довідка. Симфонічний оркестр K&K Philharmoniker    засновано у Львові в 2002 році австрійським диригентом та композитором Маттіасом Георгом КендлінгеромБільше про знаменитого диригента та його сина дивіться у відеоінтерв'ю Tvoemisto.tv. Сьогодні оркестр цінують за музичну якість і незвичну харизму. K&K Philharmoniker за сезон виконує майже 100 концертів у кращих концертних залах 16 країн Європи, таких як Herkulessaal  Münchner Residenz, Tonhalle Zürich, Konzerthаus Berlin, концертних залах Стокгольма, Копенгагена, Мадрида, Осло, Парижа, Wiener Musikverein. Основний склад оркестру нараховує 70 осіб, а також ще 60 музикантів є у додатковому складі. За роки існування в оркестр прослуховувалось понад 1000 претендентів. За час від заснування K&K Philharmoniker записав 30 Live-CD та 6 концертних DVD диски.  Постійно зростаюче товариство фанатів оркестру об’єднується  в клубі «Freunde der K&K Philharmoniker».

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!