Львів’ян запрошують на концерт легенди фортепіано Фуджіко Хемінг

1939 0
Вона чотири рази отримувала престижну японську премію Gold Disc Awards у номінації «Класичний альбом року».

14 вересня львів’ян запрошують на концерт шведсько-японської піаністки Фуджіко Хемінг, яка успішно виступає вже майже 70 років. На її рахунку сотні концертів та співпраця з оркестрами і диригентами в усіх куточках світу, понад 20 компакт-дисків, чотири із яких стали «золотими».

У Львові Фуджіко Хемінг виконає відомі віртуозні композиції: фортепіанні сонати Д. Скарлатті, етюди, ноктюрн та полонез Ф. Шопена, етюд №6 із «Великих етюдів за Паганіні» Ф. Ліста. У супроводі Академічного оркестру Львівської національної філармонії, який виступить під орудою японського диригента Міцунобу Такая, піаністка інтерпретуватиме Концерт № 21 До мажор, K. 467, В. А. Моцарта. Програма вечора також включатиме знамениту увертюру до опери «Весілля Фіґаро» Моцарта. 

Читайте також: Тоді всього було більше, ніж зараз. Як львів’яни відпочивали сто років тому

Додамо, що Фуджіко Хеммінг чотири рази отримувала престижну японську премію Gold Disc Awards у номінації «Класичний альбом року». Такий успіх наразі не перевершив жоден із музикантів. У 2010 році після виступу піаністки в день закриття фестивалю ім. Ф. Шопена публіка аплодувала стоячи, про що потім написали газети «Zycie Warszawy» та «The New York Times».

Квитки у касі філармонії (235 89 46) або за посиланням. Початок о 18:00.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!