Львів’ян запрошують на концерт переможця «Української пісні» Ігоря Грохоцького

2253 0
Програма концерту налічує 23 пісні, серед яких 11 авторських та кавери на відомі світові й українські хіти.

29 вересня у Львівській національній філармонії відбудеться концерт переможця шоу «Голос Країни 4» і проекту «Ukrainian Song Project 2019» Ігоря Грохоцького, який виступає під сценічним псевдонімом Grohotsky.

За словами організатора Петра Луцишина, Ігоря Грохоцького у Львові вже назвали українським Стінгом, особливо після його участі у концертах «Чоловіча колекція» до дня жінок. Програма концерту налічує 23 пісні, серед яких 11 авторських та кавери на відомі світові й українські хіти.

Початок – 19:00. Квитки у касі філармонії (235 89 46) та он-лайн тут або за посиланням.

Довідка

Ігор Грохоцький – дворазовий чемпіон України з футболу, колишній гравець київського «Динамо». Популярність отримав після перемоги в телепроекті «Голос Країни 4». Він виступав на НСК «Олімпійський» в Києві (80 тис. глядачів) і «Металіст» в Харкові (45 тис), у межах концертного туру гурту «Океан Ельзи».

В червні 2016 Грохоцький представляв Україну на міжнародному вокальному конкурсі в Азербайджані – «Youthvision 2016». Серед учасників із 20 країн він здобув перемогу та гран-прі конкурсу. У 2018 році виступив з міні-туром у Лондоні, а на початку 2019-го – у Торонто (Канада).

Володар гран-прі Британського міжнародного вокального конкурсу «Stars of the Albion 2019». На сьогодні активно працює над сольним проектом – Grohotsky.

Партнерська публікація



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!