Львів’ян запрошують на концерт, присвячений до Дня народження Кузьми

10489 0
Завтра, 17 серпня, у Львові відбудеться концерт до Дня народження фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який загинув в автомобільній аварії у лютому 2015-го. Цьогоріч співаку виповнилося б 48 років.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

«Львів, гості міста та всі-всі шанувальники Кузьми Скрябіна, запрошуємо вас на концерт до Дня народження нашого Добряка — Андрія! Буде його музика і ми з вами! Згадаємо достойно, щиро, з гумором, і світлим сумом. Бо, якби там не було, він завжди з нами — в серцях, в думках, в піснях, і своїх непохитних життєвих істинах», – повідомляють члени гурту на офіційній сторінці у Facebook.  

Концерт відбудеться 17-го серпня о 19:00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку.

Читайте також: 5 тез Андрія Кузьменка про Україну та майбутнє. Відео

Нагадаємо, Андрій Кузьменко загинув 2 лютого під час ДТП. Позашляховик, за кермом якого був Кузьма, зіткнувся з вантажівкою на Дніпропетровщині. Поховали співака на Брюховецькому кладовищі поблизу Львова. Львів прощався зі Скрябіним всю ніч.

Додамо, що у Львові має постати новий сквер на честь співака Андрія Кузьменка. Повинен він з’явитися на площі Гасина, що на розі вулиць Коперника та Стефаника. Наразі триває збір коштів для облаштування скверу.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!