Львів’ян запрошують на обговорення створення дитячого пригодницького містечка

2628 0
У понеділок, 11 квітня, у Львові відбудеться громадське обговрення з приводу створення дитячого пригодницького містечка у Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. До участі запрошують небайдужих мешканців міста.
Фото: facebook.com

Фото: facebook.com

Дирекція Парку культури вирішила створити в центральній частині парку містечко для дітей. Воно повинно стати платформою для фізичного, розумового та культурного розвитку чада. За задумами авторів, містечко складатиметься з різних споруд та епатів перешкод. Зокрема, для діток облаштують будиночки на деревах, вкопані у ландшафт колоди, мотузкові спорудження, а також гірки.

Дитяче пригодницьке містечко розраховане на дітей віком від 6 до 16 років. На базі майданчику відбуватимуться заняття для дітей та проводитимуться літні табори, адже до реалізації проекту долучається і Пласт.

Відтак зараз розпочинається пошук архітекторів, дизайнерів, фандрайзерів, проектних менеджерів, координаторів проекту та бажаючих допомогти для реалізації цього проекту.

Зокрема, у понеділок, 11 квітня відбудеться обговорення створення цього проекту. Небайдужих львів’ян просять пригодити на 18:30 до центрального входу у парк (арка), а також зголошуватись за посиланням.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!