Львів'ян запрошують на онлайн концерт, аби зібрати гроші на галерею в Палаці Хоткевича

1675 0
Тут хочуть облаштувати нижній поверх галереї для мультимедійних проєктів молодих талантів, які зможуть презентувати свої роботи абсолютно безкоштовно.
Фото: Палац Хоткевича

Фото: Палац Хоткевича

У Палаці Хоткевича відбудеться онлайн концерт «Зроби cOver Хоткевича» за участі Соломії Чубай, Олександра Главацького, Ігоря Гнидина, Анастасії Литвинюк, Андрія Кохана. Концертний захід модеруватиме Володимир Бєглов. Усі зібрані кошти підуть на облаштування нижнього поверху галереї для талановитих митців.

Концерт відбудеться 22 квітня о 20:00 годТvoemisto.tv транслюватиме захід на своїй Фейсбук-сторінці та на Ютуб-каналі.

Читайте також: Яким може бути відкритий простір на даху Палацу Хоткевича

Завдяки цьому проєкту організатори сподіваються назбирати кошти на облаштування нижнього поверху галереї ХотАртХол, де будуть експонуватись артпроєкти мультимедійного та об’ємного мистецтв.

Цей спільнокошт є продовженням минулорічного, завдяки якому вдалось зробити верхній поверх галереї.

Ціль проєкту – зібрати 85 тисяч гривень за 80 днів. У разі успішної кампанії Міжнародний фонд «Відродження»подвоїть зібрану суму, що дозволить Палацу повністю завершити проєкт галереї. Завдання концерту Палац хоче закумулювати 10 тис грн на реалізацію проєкту.

Львів'ян закликають долучитися до марафону збору коштів для створення галереї та оновлення Палацу Хоткевича за посиланням.

«Ми віримо, що тільки згуртовані громади здатні подолати зовнішні загрози, а долучаючись до створення творчого простору, сприяють культивуванню вільної особи, яка здатна приймати самостійні рішення та брати на себе відповідальність. Так формуються відповідальні спільноти та суспільна довіра», – йдеться в анонсі заходу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!