Львів’ян запрошують на презентацію нової магістерської програми з маркетингу УКУ

2686 0
Над розробкою програми працювали провідні маркетологи-практики з України та Європи, які увійшли до академічної ради MSc in Marketing Management.

Львівська бізнес-школа Українського католицького університету (LvBS) анонсувала відкриття Магістерської програми з управління маркетингом, яка стартує з жовтня 2019 року. Програма  MSc in Marketing Management  розроблена для бакалаврів різних спеціальностей, яких цікавить навчання у сфері маркетингу, а також молодих маркетологів, які розпочинають кар’єру і потребують ґрунтових знань та можливості вчитись у маркетологів-практиків.

Над розробкою програми працювали провідні маркетологи-практики з України та Європи, які увійшли до академічної ради MSc in Marketing Management. В УКУ переконані, що магістерська програма зможе стати відповіддю на потреби українського бізнесу, якому бракує фахівців з маркетингу. Окрім того, створення у Львові програми європейського рівня для майбутніх магістрів допоможе втримати талановиту молодь від виїзду за кордон для здобуття сучасної бізнес-освіти.

Ця програма, на відміну від інших магістерських програм бізнес-школи УКУ, розрахована на випускників бакалаврату. Як пояснює Софія Опацька, проректорка з науково-педагогічної роботи Українського Католицького Університету та декан-засновниця LvBS, для зрілих фахівців є багато пропозицій навчання, вони мають де вдосконалюватись і знають, яких саме компетенцій потребують для своєї роботи. А молодих людей, які тільки розпочинають кар’єру, варто вчити системно, оскільки запит ринку на маркетологів є дуже високим.

На програмі MSc in Marketing Management студенти вивчатимуть курс з економіки та бізнесу, аналітики та управління відносинами з клієнтами, комунікації та цифровий маркетинг, лідерство, стратегії та етику.

Усі, кого цікавить вища освіта у сфері маркетингу, HR, IT, інноваційного підприємництва та MBA, запрошують на  публічну презентацію магістерських програм львівської бізнес-школи УКУ, які відбудуться завтра, 12 березня в центрі Шептицького під час «Open House: Бізнес-освіта 2019».

Це чудова можливість дізнатися більше про магістерські програми професійного рівня, що пропонує LvBS:

  • у чому переваги та відмінності цих навчальних програм на ринку
  • які головні точки диференціації
  • кому будуть корисні ці навчальні програми
  • як бізнес-освіта може вплинути на особистісний та професійний розвиток
  • історії випускників
  • тренди, які допомагають бути готовими перед викликами майбутнього.


Читайте також: Як у Львові працює кластер індустрії моди

 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!