Львів’ян запрошують на Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Вітер На-Дії»

2252 0
Цього року він матиме міжконфесійний формат.
Фото організаторів фестивалю

Фото організаторів фестивалю

15 вересня у Львові на території Центру Митрополита Шептицького УКУ пройде вже 4-й християнський молодіжний фестиваль «Вітер На-дії». Про це повідомляють організатори заходу.

Фестиваль організовує Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ. Але цьогоріч у ньому візьмуть участь також представники ПЦУ, УГКЦ, РКЦ і протестантських спільнот. Розпочнеться Фестиваль Архиєрейською Літургією, яку очолить архиєпископ і митрополит Філадельфійський владика Борис Ґудзяк.

Читайте також: Сьогодні у Львові стартує фестиваль Етновир. Програма

Пізніше по всій території УКУ та у Стрийському парку почнуть працювати інтелектуальний, духовний, мистецький, спортивний майданчики. Музична програма триватиме протягом усього дня на денній і вечірній сценах.

Під час фестивалю відбуватимуться різноманітні воркшопи та майстер-класи від The Ukraїner, Інституту Суспільних Ініціатив, Львівської Бізнес-школи УКУ, Асоціації Богопосвяченого Життя та інших партнерів.

Окрім того, працюватиме дитяча зона та зона квестів. Також на фестивалі будуть окремі місця для сповіді або духовної розмови. Для комфорту відвідувачів на всій території будуть розміщені зони швидкого харчування.

Із повною інформацією про фестиваль, гостей, спікерів, музикантів, тематичні зустрічі, локації та особливі сюрпризи для учасників можна буде ознайомитись через спеціально створений мобільний додаток. Також стежити за анонсами фестивалю можна на сторінці фестивалю у Фейсбуці.

Читайте також: Львів'ян запрошують на фільм «Крути» просто неба

У межах фестивалю також відбудеться проєкт «Історії Вітру», що  зібрав 14 історій людей, які досягли успіху у громадській діяльності, навчанні, власному бізнесі, суспільно-політичному житті, долаючи різні труднощі та перешкоди.

Організаторами фестивалю є УГКЦ, Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ, УКУ, за підтримки Міністерства молоді та спорту, ЛОДА та ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!