Львів’ян запрошують привітати матерів разом із оркестром INSO-Львів

1619 0
Щорічний Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози», який традиційно проходитиме у Львівській обласній філармонії з 22 травня до 7 червня 2015 року, цьогоріч розпочнеться з особливої акції. Присвяченої матерям.
фото: pohlyad.com, artvertep.com, tsdea.archives.gov.ua.

фото: pohlyad.com, artvertep.com, tsdea.archives.gov.ua.

Фестиваль, лейтмотивом якого у 2015 році визначено тему Миру, розпочнеться з особливого заходу з нагоди Дня матері. Музику даруватимуть: Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії, Академічний молодіжний симфонічний оркестр «INSO-Львів» та відомі широкому загалу солісти: Олександр Божик, Лєна Корнєєва. Диригуватиме оркестрами Володимир Сивохіп.
 
Усі твори, які виконуватимуться, будуть присвячені матерям України, їхнім переживанням та їхньому болю у цей непростий час, усім зусиллям матерів, спрямованим на виховання нового сильного та мужнього покоління українців, патріотів і творців нової нації. 
 
Виступ відбудеться у неділю, 10 травня, на проспекті Свободи біля пам'ятника Т. Шевченкові о 18:00 год. 
Інформація за телефоном: 098130106, відділ реклами та маркетингу Львівської обласної філармонії, www.philharmonia.lviv.ua
 
Опублікувала Наталія Середюк
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!