У неділю львів’ян запрошують на свято «МАМА+Я»

2846 0
У неділю, 10 травня, поблизу пам’ятника Тарасові Шевченку відбудеться свято, присвячене Дню матері «МАМА+Я». На забаві будуть присутні діти переселенців та сімей учасників АТО. Мета свята – навчити підлітків цінувати своїх матерів та подякувати їм за їхню працю.

Усі присутні матимуть змогу взяти участь у конкурсі малюнку «Дякую тобі». Також учасників розважатиме хореографічний ансамбль «Викрутасики».  Тим часом, у зоні  «Хенд Мейд» – «Твори руками добро», усі охочі отримають майстер-класи з плетіння браслетів, ляльок-мотанок, клівлінгу та маскувальних сіток, які згодом поїдуть у зону АТО. Також, під час святкування, проходитимуть «Сімейні ігри». На переможців чекають цікаві подарунки.  

Як інформують організатори, під час дійства буде записуватися відеоролик, у якому волонтери матимуть змогу привітати і «подякувати своїм матерям».

Свято триматиме з 13:00 до 18:00.

Організовують захід Центр волонтерства ГФ «Народної Самооборони» Львівщини та Благодійний фонд «Творці Майбутнього».

Фото: pravda.lutsk.ua, pro-life.vinnica.ua, favim.ru.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!