Львів’ян запрошують стати «телефонним другом» для самотніх стареньких людей

1675 0
Старенькі люди, які самотні та ізольовані через карантин, дуже потребують спілкування.
Фото: УГКЦ

Фото: УГКЦ

Стати «телефонним другом» для стареньких літніх людей та допомогти їм відчути себе потрібними закликають в Українській волонтерській службі. Задля цього навіть створили Всеукраїнський проєкт дружньої підтримки людей «Мій телефонний друг», повідомляє департамент інформації УГКЦ.

Читайте також: У домі покинутих надій. Як доживають віку самотні львів'яни

Мета проєкту – об'єднати волонтерів та підопічних у телефонних розмовах, встановити довіру між поколіннями та інформувати про правдиві речі, розвіюючи фейки.

Щоб допомогти самотнім стареньким зі усієї України відчути себе потрібними, волонтери можуть їм щотижня телефонувати, обговорювати з ними новини, ділитися історіями з життя, читати вірші чи співати пісень.

«Хочеш змінювати світ? Долучайся до проєкту «Мій телефонний друг». Ніхто не має бути самотнім», – йдеться у повідомленні.

Усіх, хто готовий стати телефонним другом, запрошують зареєструватися.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!