Львів’ян запрошують у Шевченківській гай на благодійний Фестиваль народних ремесел

3168 0
Отримані кошти на Фестивалі передадуть на лікування маленької Вікторії Полюги.
Фото: Шевченківський гай

Фото: Шевченківський гай

Наступної неділі, 11 липня, львів’ян запрошують у Музеї народної архітектури та побуту ім. Климентія Шептицького (Шевченківський гай) на Фестиваль народних ремесел, повідомляє ЛМР.

Читайте також: На підтримку Вікторії з атрофією м’язів у Львові влаштовують благодійний фестиваль

Фестиваль відбудеться з 13.00 до 17.00 год.

У програмі заходу будуть:

  • святковий концерт від Дитячих клубів Львова.
  • майстер-класи для дітей, серед яких як автентичні народні промисли, так і сучасні види мистецтва, стилізовані під народний стиль;
  • козацькі забави.
  • петриківський фейс-арт.
  • народні ігри та веселі забави.

Фестиваль є благодійним, й всі отримані кошти будуть передані на лікування маленької Вікторії Полюги, яка хворіє на спінальну м'язову атрофію. Більше інформації можете знайти на сторінці у Фейсбуці – Врятуємо Вікторію Разом.

Нагадаємо, у маленької однорічної Вікторії спінальна м’язова атрофія, рідкісне генетичне захворювання, через яке з кожним днем її м’язи слабшають і без лікування вона не зможе бігати, ходити й навіть сидіти. Дівчинці потрібен один укол препарату Zolgensma, який коштує 65 млн грн, його потрібно ввести до досягнення дівчинкою 2 років. Офіційно це є найдорожчим лікуванням. 

Додамо, що нещодавно волонтери Львова разом з батьками дівчинки розпочали збір коштів на лікування. Для збору започаткували ініціативу «Мільйон троянд для Вікторії», де кожен охочий може підтримати Вікторію. Якщо до ініціативи доєднається мільйон людей і подарує по 65 грн, то разом вдасться врятувати дитині життя.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!