Куди у Львові вивозять бруківку після ремонту вулиць. Відео, фото

11402 0
Бруківку із вулиць Богдана Хмельницького, Чернівецької та площі Двірцевої зберігають на Пластовій.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Зняту бруківку з львівських вулиць, на яких проводять ремонтні роботи, зберігають на території очисних споруд «Львівводоканалу», що на вулиці Пластовій, 13. Зокрема, зараз там знаходиться бруківка з вулиць Богдана Хмельницького, Чернівецької та площі Двірцевої. Про це Тvoemisto.tv повідомила під час стріму директорка ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

За її словами, на кожному об’єкті закріплений інженер технічного нагляду, який облікує бруківку.

«Коли підрядник приступає до робіт, то відповідно до проєкту розуміє, скільки саме їм буде потрібно бруківки для замощення. Тобто проводять облік. Певні об’єми залишають на місці, як, наприклад, на вулиці Пекарській та Шевченка, решту вивозять сюди – на Пластову», – каже Оксана Стеферова.

Читайте також: З нас насміхаються. Чому львів’яни вийшли на Бандери захищати бруківку

Знята пошкоджена бруківка, яка вже не підлягає використанню, вважається сміттям.

Читайте також: Ще не вмер Бандера. Якою львів'яни запам'ятають цю вулицю до ремонту

Як розповів начальник відділу технічного нагляду ЛКП «Львівавтодор» Павло Стецьків, за збереження бруківки, яку залишають поблизу ремонтованих вулиць, відповідальні генеральні підрядники.

За словами Оксани Єстеферової, зараз на Пластовій зберігається переважно груба бруківка з вулиці Богдана Хмельницького, частини Чернівецької та лівої частини площі Двірцевої, а також бетонні та гранітні бордюри з Чернівецької.

Нагадаємо, історичну бруківку із площі Двірцевої та вулиці Чернівецької мають зберегти.

Фото і відео Тараса Бабенчука


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!