Політична реклама

Львів'яни можуть бронювати столики в закладах міста он-лайн

3439 6
Бронювати столики у ресторанах Львова відтепер можна в режимі онлайн.

Таку можливість дає новий сервіс Stolik.ua.

Для того щоб забронювати столик, потрібно зайти на сайт і вибрати необхідні параметри – час, кількість персон та ресторан. Користувач може обрати для себе конкретний столик, а не бронювати наосліп.

Сервіс охоплює більше як 40 ресторанів, пабів, нічних клубів та кафетеріїв Львова.

Обрати заклад можна за різними критеріями – кухня, наявність паркової зони чи Wi - Fi, середній чек, вулиця. Про те, що столик успішно забрьоньований, повідомить смс.

Послуга бронювання столика є безкоштовною.


Читайте також:
17 Квітня, 2013 08:41
Настя Алина, бронируй. Полюбому это будущее, только когда оно придет, сегодня или через год - неизвестно.:)
16 Квітня, 2013 19:45
Валера Знаю я наши ресторны... Понимаю специфику сервиса. Думаю зажиточные директора не дадут проекту нормально развиваться. Нелегко вам ребята придется тут... Одно знаю, помощи не ждите, придется самому прогрызать путь. После признания среди народа подтянулся и все остальные "хорошие" рестораны... Удачи Вам, хотя думаю не для украины этот проект.
16 Квітня, 2013 15:43
Альона Вікторівна сайт симпатішний. багато фоток, є меню до закладів. Сіла, порахувала скільки можу там залишити грошей. Тепер треба відважитись спробувати. Дуже зручно на вихідні коли всюди все зайнято
16 Квітня, 2013 15:43
Ігор Чудовий сервіс! Вже один раз бронював, незвично, але практично, раджу!
14 Квітня, 2013 15:31
Аліна А хтось вже бронював столики через цей ресурс? Поділіться досвідом, плізз
13 Квітня, 2013 15:08
Василь прикольно!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!