Львів'яни вшановують жертв терактів у Франції. Фото

2033 0
Мешканці Львова вшановують людей, які загинули у Франції від рук терористів. Вони приносять до Почесного консульства Франції квіти з траурними стрічками та запалюють лампадки.
фото: studic.info

фото: studic.info

Перед Почасним консульством Франції, що на вулиці Чайковського, стоять запалені лампадки. Окрім цього, поблизу лежать ще й з десяток оберемків квітів. Перехожі зупиняться біля дипломатичної установи, аби помолитися та схилити голову за жертвами терактів.

«Я прийшла сюди, аби поспівчувати французам. Люди за якусь коротку мить втратили найдорожчих. Тероризм – це наша спільна проблема. Ми через терористів вже другий рік втрачаємо найкращих чоловіків», – зі сльозами на очах пояснює пані Валентина.

Консульство вивісило на своїх дверях лист, у якому висловлює солідарність із французьким народом.

Львів'яни сподіваються, що після трагедії французи підтримуватимуть українців. «Знаю, що їх не дуже хвилювала наша війна. Тепер вони нас зрозуміють. Ми щиро співчуваємо, французам, бо знаємо, що таке тероризм», – зазначив львів'янин пан Володимир.

Нагадаємо, 13 листопада у Франції трапилася серія терактів. Від рук терористів загинуло більше сотні людей.

Джерело: studic.info.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!