Маршрут №52, який має їздити у Рудно, поки що не курсує за новою схемою

2018 0
Нову схему руху ще не погодила поліція.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Маршрут № 52, який мав би їхати за зміненою схемою селищем Рудно, ще не курсує. На маршрут мали виїхати 16 низькопідлогових автобусів. У міськраді кажуть, що поліція ще не погодила нової схеми, бо має зауваження.

Читайте також: Мешканці Рудного вимагають змінити маршрут №52

«12 чи 13 жовтня мав піти великий низькопідлоговий автобус №52 по вулиці Вербицького через Рудно. Вже більше трьох тижнів минуло, а ми далі без автобуса, далі ходимо пішки. У неділю автобус №28 не курсує і у свята також. Всі терміни, які прописані в протоколах робочої групи, порушені», – розповідає  Тvoemisto.tv мешканка селища Оксана Вишневич.

У Львівській міській раді пояснюють, що схему руху ще не погодили у поліції, там мають деякі зауваження.

«Рішення виконкому прийняли про запровадження цього маршруту, але маршрут не може поїхати без погодження схеми поліцією. У поліції виникло декілька зауважень. Одна з зупинок не відповідає нормам, її доведеться перенести, також один з поворотів не достатньо широкий, його потрібно розширити», – каже начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Він додає, що всі зауваження поліції скерували сільському голові Рудно, він має виправити. Також, завтра, 29 жовтня, має відбутись робочий виїзд у Рудно. Мешканці, сільський голова та представники ЛМР вирішуватимуть, як виправити недоліки. Після того, як поліція затвердить схему руху, автобуси курсуватимуть. 

Читайте також: Протестувальники перекрили кільцеву дорогу біля Рудного

Додамо, що маршрут № 52 має курсувати за такою схемою: Рудно (вул. Володимира Великого) – смт. Рудно (вул. Володимира Великого – вул. І. Огієнка – вул. М. Грушевського – вул. С. Наливайка – вул. Т. Шевченка – вул. М. Вербицького) – кільцева дорога – вул. Городоцька – вул. Торгова – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. В. Липинського – вул. Варшавська – просп. В. Чорновола – вул. Городоцька – вул. Т. Шевченка – вул. Ю. Бенедиктовича – вул. Городоцька – кільцева дорога – смт. Рудно (вул. М. Вербицького – вул. Т. Шевченка – вул. М. Лисенка – вул. М. Грушевського – вул. Володимира Великого) – смт. Рудно (вул. Володимира Великого).

Нагадаємо, 3 жовтня мешканці Рудно перекрили кільцеву дорогу західного обходу Львова, аби привернути увагу до проблем із транспортом у селищі. 

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!