Майже без зв’язку. Пацієнти Центру легеневого здоров’я скаржаться на поганий мобільний зв’язок

2477 0
Щоб мобільний зв’язок покращився, потрібно, аби поблизу медзакладу поставили свої вишки мобільні оператори.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Через поганий мобільний зв’язок у Центрі легеневого здоров’я, що на вул. Зеленій, чимало пацієнтів скаржаться, що не можуть додзвонитися до своїх родичів і навпаки.

Читайте також: Шмигаль пообіцяв у Львові 165 мільйонів на ремонт реанімації у Центрі легеневого здоров'я

Проблеми із зв’язком Тvoemisto.tv підтвердив і директор Центру легеневого здоров’я Любомир Рак. За його словами, зв’язок може покращитися, якщо поблизу їхнього медзакладу поставлять вишки мобільних операторів.

«На нашій будівлі стоїть вишка UMC (тепер «Vodafone»), але вона не покриває всього зв’язку. Вона працює, наче «парасоля», коли зверху зв’язок кращий, а знизу гірший. Тому, справді, зв’язок поганий. Щоб він налагодився, потрібно, аби у нас або хоча б поблизу нашого медзакладу поставили свої вишки компанії Київстар або UMC. Як варіант, вишки можна поставити поблизу Іскри чи Пасіків Зубрицьких», – каже Любомир Рак.

За його словами, якихось «переговорів» із мобільними операторами не вели.

«Це технічні питання, я не можу таким займатися чи якось впливати на мобільних операторів. Мабуть, біля нас немає нічого такого, щоб зацікавило надавачів мобільний послуг. Тим більше наша лікарня розташована дещо віддалено, навколо ліс. Та ми б дуже хотіли, аби зв’язок був кращим», – додає директор Центру легеневого здоров’я.

Читайте також: «Сьогодні я не поцілую тебе на ніч». Репортаж із Covid-відділення

Нагадаємо, на початку квітня у  Центрі легеневого здоров'я, де лікують хворих із Covid-19, ввели в експлуатацію нову кисневу станцію. Це дозволить подати централізований кисень ще до 130 ліжок, розгорнутих для «ковідних» хворих, а також покращити кисневе забезпечення уже наявних. У Центрі сьогодні лікують 237 пацієнтів.

Ольга Шведа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!