Мережа магазинів Eva забезпечила 242 опорні лікарні засобами дезінфекції

5071 0
Днями прибув товар із шефською допомогою у 11 медичних закладів Львова та області.
Фото: Eva

Фото: Eva

У період пандемії коронавірусу та загальнонаціонального карантину бізнес та благодійники активно допомагають медикам засобами захисту та обладнанням, необхідним для лікування важких хворих. Лінія магазинів Eva спільно з «Новою поштою» та Благодійним фондом «Коло» організували адресну доставку засобів дезінфекції в 242 опорні лікарні.

Днями прибув товар із шефською допомогою у 11 медичних закладів Львова та області: КНП «Кам`янка-Бузька центральна районна лікарня», КНП «Стрийська центральна міська лікарня», КНП Сокальської районної ради Львівської області «Сокальська центральна районна лікарня», КНП «8-А міська клінічна лікарня м. Львова», КНП Львівської обласної ради «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр», КНП Львівської обласної ради «Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи», КНП «Стебницька міська лікарня» Дрогобицької міської ради, КНП Яворівської районної ради Львівської області «Яворівська центральна районна лікарня», КНП «Рудківська лікарня» Рудківської міської ради.

Загалом у Львові та Львівській області медичним закладам передали:

  • 216 кілограмів прального універсального порошку;
  • 68 літрів антисептика;
  • 80 літрів рідкого звичайного мила;
  • 80 літрів антисептичного мила;
  • більше 100 літрів гелю для туалету;
  • 88 літрів універсального миючого засобу;
  • більше 1050 літрів білизни.

Правцівники мережі магазинів Eva та благодійного фонду «Коло» за три тижні вивчили нормативи МОЗ, прорахували кількість ліжко-місць у кожній опорній лікарні, максимальні витрати дезінфікуючих засобів, визначили кількість товару, яку необхідно на місяць карантину, а вже потім за цими даними у розподільчому центрі компанії на Київщині сформували набори найнеобхідніших товарів та доставили ці посилки в лікарні «Новою поштою».

Додамо, що Лінія магазинів Eva почала опікуватись лікарнями Львова, розуміючи важливість допомоги медикам, які першими зустрічають та рятують коронавірусних хворих.

Загалом компанія виділила та розіслала українським лікарням більше 4000 кілограмів прального порошку, 3000 літрів антисептика і рідкого мила, більше 2500 літрів гелю для туалету, 2000 літрів універсального миючого засобу та 25 тисяч літрів білизни. Найбільші посилки доставили в лікарні Одеської, Львівської, Запорізької та Дніпропетровської областей. Сума допомоги становить близько 500 тисяч гривень.

Лінія магазинів Eva, «Нова пошта» та Благодійний фонд «Коло» впевнені, що доставлені в опорні лікарні України засоби дезінфекції допоможуть захистити наших медиків, які рятують коронавірусних хворих.

Довідка

Лінія магазинів Eva – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент товарів декоративної косметики, парфумерії, товари по догляду за обличчям та тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також товари по догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб користуються програмою лояльності Eva Мозаїка.

Сім років компанія Eva займає лідерські позиції, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». Наприкінці 2019 року Лінію магазинів Eva визнали «Кращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу премії «Вибір року-2019», у 2019 компанія отримала нагороду «Рітейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association. Постійний проєкт допомоги передчасно народженим дітям «Orange Days в EVA!» приніс перемогу в конкурсі, ініційованому ООН в Україні Partnership for Sustainability Award 2018.

Також у 2019 році EVA отримала престижну нагороду від найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association), Нідерланди та нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM.

Додаткова інформація: https://eva.ua/

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!