Мешканець Львова знайшов вибухівку на власному подвір’ї. Оновлено

3599 0
На Вербну неділю чоловік подзвонив в оперативну лінію 102 повідомити про знайдену вибухівку в подвір’ї власного дому.
Фото: Варта-1

Фото: Варта-1

Правоохоронці знешкодили небезпечну знахідку, і вже відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба національної поліції Львівської області.

41-річний львів’янин знайшов вибухівку на Вербну неділю, 9 квітня, о 10.30.

На місце події виїхали експерти-вибухотехніки, кінолог та слідчо-оперативна група. Вибухівка виявилась саморобним пристроєм, зараз її відправили на експертизу.

Читайте також: Двоє львівських підприємців з однією адресою розіграли між собою 3-мільйонний тендер військових

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування.

Будинок на вул. Тернопільській, де знайшли вибухівку, належить 40-річному керівнику компанії Торговий дім «Галка» Юрію Дубовому. Він є сином генерального директора львівської кавової фабрики «Галка».

Фото: Варта-1

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!