Мінрегіон пропонує встановлювати у парках кнопки екстреного виклику поліції

1880 0
На думку урядовців, це може допомогти у випадку надзвичайних ситуацій.
Джерело: wikipedia.org.; Автор: Venom4eg

Джерело: wikipedia.org.; Автор: Venom4eg

Міністерство регіонального розвитку та будівництва пропонує внести у державні будівельні норми пункт про облаштування парків та інших громадських місць кнопками екстреного виклику поліції. Про це у Фейсбуці повідомляє заступник голови Мінрегіону Лев Парцхаладзе.

Читайте також: Парки Львова в минулому і тепер: парк імені Івана Франка. Фото

«Це безпека і постійний зв’язок із працівниками служби у разі можливого виникнення надзвичайної ситуації. Тим паче, що у деяких нових парках це вже починають робити. Тому чому б не унормувати це питання і в ДБН?», – каже урядовець.

За словами Лева Парцхаладзе, таку ідею підтримали понад 5 тис. користувачів Фейсбуку, які взяли участь в опитуванні. Зазначається, що такі бокси з кнопками екстреного виклику поліції мають бути обладнані відеоспостереженням або іншою системою захисту від хибних викликів.

Читайте також: Як вирішити проблему з кадрами в патрульній поліції. Роз'яснення від експерта

Державні будівельні норми (ДБН) – обов’язкові до виконання нормативні акти, які використовуються під час проектування нових та реконструкції існуючих будівель, кварталів, мікрорайонів, вулиць і доріг відповідно до їх призначення.Начало формы

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!