Моцарт, Квентін, Тарантіно та ще семеро собак шукають господарів

1894 0
Львів’ян просять прилаштувати песиків, які зараз перебувають в ЛКП «Лев».
Фото надано ЛКП "Лев"

Фото надано ЛКП "Лев"

Десятеро нових собак, які нещодавно потрапили в ЛКП «Лев», шукають домівку та надійних друзів, йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці у Фейсбуці.

Всі вони абсолютно різні, з різними долями, але об’єднує їх одне – бажання знайти те, чого так не вистачило в їхньому житті – люблячу родину.

Лис, 3 роки. Місце відлову: вул. Садова

Цей хлопчик, точно, як дзиґа. Йому цікаво абсолютно все, що відбувається навколо. Всюди покрутитися, всюди встигнути. А його яскрава посмішка, тільки доповнює образ веселуна. Йому би людину, яка направила енергію цього собаки в правильне русло.

Арій, 1 рік. Місце відлову: вул. Олесницького

Ідеальний хлопець, грайливий, слухняний, ефектний. Виглядає ну дуже солідно. Такому красеню не місце на вулиці, тільки вдома на м’якій подушці.

Тарантіно, 5 років. Місце відлову: вул. Туркменська

Тихий, неконфліктний хлопчик. На нього неможливо дивитися без замилування. Має такий сум в очах, ніби вже не вірить, що колись зможе мати родину. Зверніть на нього увагу.

Квентін, 3 роки. Місце відлову: вул. Туркменська

Квентін з тих собак, для яких завести друзів це питання однієї хвилини. Смішний добряк, який любить людей. І не зважаючи на свій розмір, не проти, щоб його взяли на ручки.

Спарк, 4 роки. Місце відлову: вул. Пирогівка

Спарк приїхав в ЛКП «Лев» на щорічну вакцинацію і з надією, нарешті, знайти родину. Активний, гавкучий та дуже приємний хлопець. Може стати чудовим другом для когось. От тільки поки що ніхто цього не помітив.

Моцарт, 7 років. Місце відлову: Галицьке Перехрестя

Моцарт має якийсь особливий шарм, яким підкорює серця чи не усіх. Любить ніжності, а особливо, коли гладять за вушком. Вміє ходити на повідку, та й загалом дуже слухняний.

Марсель, 1 рік. Місце відлову: вул. Конюшинна

Трохи боязкий та спантеличений, але це мине. З майбутнім господарем він точно стане найвідважнішим.

Ліон, 5 років. Місце відлову: вул. Любінська

Перед тим, як потрапити в ЛКП «Лев», Ліон блукав по вулиці, наче когось шукав та чомусь так і не знайшов. Він досі має стрес, та це не заважає йому бути чуттєвим та ніжним хлопчиком. На жаль, цей песик не може побачити, наскільки прекрасний світ, але може це відчути, завдяки вашій любові та підтримці.

Ханна, 1 рік. Місце відлову: вул. Керченська

Ця дівчинка точно була домашньою, бо виглядає доглянутою та викоханою. Вона ще не зовсім розуміє, чому опинилася в нас, тремтить всім тілом та горнеться до людей, шукаючи тепла.

Еміль, 1 рік. Місце відлову: вул. Керченська

Маленький, делікатний хлопець. Обережно ставиться до людей та інших собак. Наразі не вміє гуляти на повідку, але кілька занять з кінологом і він стане найкращим супутником на прогулянках.

Нагадаємо, ЛКП «Лев» працює щодня з 8.00 до 20.00 на вулиці Промисловій, 56. Телефон: 068 53 54 545 або 032 252 30 41.

Фото Іри Шелест


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!