МОЗ із поліцією перевірять гірськолижні курорти Карпат

1703 0
Перевірки під час локдауну відбудуться у закладах громадського харчування на гірськолижних курортах.
Фото: charivniozera.com.ua

Фото: charivniozera.com.ua

Представники міністерства охорони здоров’я спільно з Нацполіцією поїдуть перевіряти дотримання карантинних обмежень на гірськолижних курортах. Про це на своїй сторінці у Фейсбук зазначив головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко.

Читайте також: Учора були затори на дорогах, нині – черги на підйомник. Який локдаун на Буковелі

За його словами, він отримує численні повідомлення про роботу, в період карантинних обмежень, ресторанів, барів, розважальних закладів на гірсько-лижних курортах та в Львівській області. Відтак, вже завтра, 15 січня, відбудуться перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франківської області з залученням Національної поліції.

Читайте також: У МОЗ прогнозують сплеск захворюваності на Сovid-19. Локдаун ввели, щоб зменшити хвилю

Instagram babichsergey24

«Якщо ми звертаємось до людей з проханням дотримуватись протиепідемічних заходів і вони дотримуються їх, то чому тоді певні представники бізнесу дозволяють собі порушувати ці правила? Бажання воювати з системою не повинно превалювати над збереженням життя та здоров’я українців. Порушення повинні мати наслідки», – заявив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, хоч від 8 січня в Україні почали діяти жорсткі карантинні обмеження, на дорозі до гірськолижних курортів утворилися кілометрові затори, а на самих курортах спостерігався натовп. Помітили на лижному курорті «Буковель» в Івано-Франківській області й президента Володимира Зеленського. Фото з ним постили користувачі соцмереж.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!