МОЗ оновило перелік країн «червоної» зони. Їх знову побільшало

1415 0
Цього разу до переліку потрапило аж 74 країни, які не слід відвідувати. Для порівняння, минулого разу таких було 68.
Фото: Freepik.com

Фото: Freepik.com

Міністерство охорони здоров’я України оновило список країн «червоної» та «зеленої» зон. Цього разу до переліку потрапило аж 74 країни, які не слід відвідувати. Для порівняння, минулого разу таких було 68. Про це повідомляють у телеграм-каналі «Коронавірус у регіонах».

У «червоній» зоні: Сент-Люсія, Домініканська республіка, Кабо-Верде, Перу, Барбадос, Мексика і Парагвай, Польща, Угорщина, Хорватія, Словаччина, Росія, Німеччина, Італія, Франція, США, Канада та інші. Після повернення з цих країн потрібно пройти самоізоляцію чи здати тест на Covid-19.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

Інші країни, серед яких Болгарія, Греція, Туреччина, Єгипет, Ісландія, Йорданія, Казахстан, Китай, Колумбія, Куба, Мальдіви, Марокко, Молдова, Нова Зеландія, Норвегія, Оман, Республіка Корея тощо перебувають в «зеленій» зоні. Повний перелік можна дізнатися тут.  Додамо, що по поверненню з цих країн не потрібно здавати тест на коронавірус чи йти на самоізоляцію.

Нагадаємо, для того, аби дізнатися про правила в'їзду в ту чи іншу країну, для україців Міністерство закордонних справ розробило онлайн-мапу. Вона доступна за посиланням і постійно оновлюється.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!