Мистецький простір у колишніх залізничних касах та що SoftServe збудує на Хуторівці. Головне за добу

1343 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або що могли проспати.
Фото: Львівський туристичний центр

Фото: Львівський туристичний центр

Сьогодні, 16 липня, чергові норми Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» набудуть чинності в повному обсязі. 

«Укрзалізниця» виставила на аукціон приміщення, у яких раніше працювали чотири відділення залізничної лікарні. Йдеться про будівлі, що у Личаківському районі. Цю місцевість називають Професорською колонією. Стартова ціна за приміщення на аукціоні – 7 мільйонів 800 тисяч за понад 2,5 тисячі квадратних метрів приміщень у привабливому районі Львова. 

Читайте також: У Львові історичні фігури з'явилися у 3D-форматі. Як подивитися

День захисника тепер буде Днем захисників та захисниць. Депутати підтримали законопроєкт №2325, яким передбачене перейменування Дня захисника України, який відзначається 14 жовтня, на День захисників та захисниць.

Читайте також: У Львові на місяць перекрили рух вулицею Княжою

У Львові у приміщенні пам'ятки архітектури, де раніше були залізничні каси, місто планує організувати мистецький простір.

У Верховній Раді депутати ухвалили законопроєкт 2351, який вносить понад 60 нових зоозахисних та екологічних норм в 11 чинних законодавчих актів, чим посилить відповідальність за жорстоке поводження з тваринами.

Цьогоріч планують зробити перший відрізок велопішохідного маршруту «Зелена лінія», який з’єднає вулицю Лісну з Хуторівкою і проходитиме через Сихівський ліс. 

Гарного Вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!