На дорогах Львова утворились глибокі ями. У мерії обіцяють залатати. Фото

2613 0
У Львівській міській раді кажуть, що розпочали ремонт на аварійних ділянках.
Фото: ГО «Зручне місто»

Фото: ГО «Зручне місто»

На багатьох дорогах у Львові утворились ями. Львів’яни поширюють у соцмережах повідомлення і фото із глибокими вибоїнами.

Читайте також: Понад мільярд гривень на дороги. Скільки вулиць відреконструювали у Львові в 2020 році

«Прохання провести ремонт ділянки проїжджої частини по проспекту Чорновола 45 і до перехрестя вул. Під Дубом. Наразі вся ця ділянка після морозів дуже сильно почала сипатись і вибивати. Ями утворюються практично на очах, каміння з асфальту летять по тротуару і пішоходах», – пише Юрій Коберник на Фейсбук сторінці «Гарячої лінії міста».

Також він звертається із проханням відремонтувати тротуар поблизу пішохідного переходу на проспекті Шевченка,7.  

Ямами вкрилася і вулиця Шота Руставелі, а також проспект Чорновола.

Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, цього тижня у Львові розпочали ремонт аварійних ділянок на дорогах холодним асфальтом.

«Роботи плануємо продовжити в п’ятницю і суботу. Для того, щоб класти холодний асфальт, має бути суха поверхня. Тому будемо працювати на тих вулицях, де сухий асфальт, тобто все висохло природнім способом. Але за потреби будемо підсушувати поверхню спеціальними сушками. Роботи будуть виконувати компанії, які виграли тендер на проведення поточного ремонту доріг. В основному це ШРП. Асфальт є», – розповіла Ірина Маруняк.

Читайте також: Вулицю Бандери у Львові передумали замощувати римським каменем. Відео, фото

Нагадаємо, цього року у Львові планують розпочати ремонт на вулиці Шевченка – від вулиці Ярослава Мудрого до вулиці Єрошенка, завершити три масштабні реконструкції, які розпочали торік – це Вулиця Степана Бандери, Богдана Хмельницького та Пекарська. Також продовжать роботи на вулиці Пилипа Орлика, а також, якщо буде достатньо фінансування, то ремонтуватимуть міст на вулиці Ковча, вартість робіт там майже 40 мільйонів гривень. Вулицю Вітовського ремонтуватимуть, ймовірно, у 2022 році.

Фото ГО «Зручне місто» та соцмережі

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!