На Львівщині 14-річну дівчинку ударило струмом. Вона була на цистерні вантажного потяга

11698 0
Внаслідок ураження струмом дівчину у стані середнього ступеня важкості госпіталізували в реанімаційне відділення Самбірської районної лікарні.
Фото:Головне управління ДСНС України у Львівській області

Фото:Головне управління ДСНС України у Львівській області

На Львівщині струмом ударило 14-літню дівчинку. Вона була на вагоні-цистерні. Подія трапилась учора, 20 серпня, у Самборі. Про це повідомляють у Головному управлінні ДСНС України у Львівській області.

«20 серпня о 18:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в Самборі на вул. Вокзальна, 1 отримала ураження електричним струмом дівчина 2007 року народження. Дівчина перебувала на вагоні – цистерні, що стояв на залізничній станціїї «Самбір», – йдеться у повідомленні.

У коментарі Тvoemisto.tv речниця головного управління ДСНС України у Львівській області Юлія Хилько розповіла, що про дівчинку рятувальникам повідомив керівник станції «Самбір». Коли прибули рятувальники, вона була при тямі, але у стані шоку.  

На цистерні вантажного потяга дівчину ударило струмом. Її у стані середнього ступеня важкості госпіталізували в реанімаційне відділення Самбірської районної лікарні.

Чому дитина полізла на цистерну у ДСНС не кажуть, але додають, що переважно люди вибираються на потяги за селфі, чи за «гострими» відчуттями.

«Але це вкрай небезпечно і здебільшого закінчується летальними випадками. Адже там проходять високовольтні лінії, вони переважно під напругою», – додала Юлія Хилько.

Нагадаємо, 9 липня у Львові на станції «Підзамче» струмом ударило 26-річну жінку. Вона була на цистерні вантажного потяга. Жінку госпіталізували з важкими опіками.

Фото: Головне управління ДСНС України у Львівській області



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!