На Львівщині під час купання в озері потонув 15-річний хлопець

3709 0
Львівська центральна рятувально-водолазна служба знайшла тіло потопельника без ознак життя, витягнула на берег та передала працівникам поліції.
фото: гу дснс україни у львівській області

фото: гу дснс україни у львівській області

У селі Старе Село на Львівщині під час купання в озері «Черепинка» потонув місцевий мешканець – 15-річний хлопець. Відповідне повідомлення надійшло до Служби порятунку «101» вчора, 27 травня.

Пожежно-рятувальне відділення за допомогою надувного човна проводило пошук. О 17:14 Львівська центральна рятувально-водолазна служба знайшла тіло потопельника без ознак життя, витягнула на берег та передала працівникам поліції.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області звертаються до мешканців та наголошують, що купатися дозволено лише у спеціально відведених для цього місцях, а також при температурі води не нижче 18 градусів. Також зазначають, що не слід купатися, якщо ви не впевнені у своїх силах.

Читайте також: Озер багато не буває. Хто доглядає за львівськими водоймами

Нагадаємо, що влітку 2019 року на Рівненщині потонув 15-річний пластун зі Львова Андрій Федчишин. Нещасний випадок стався у водоймі поблизу місця проведення всеукраїнської пластової зустрічі на Рівненщині. Трагічна подія трапилася вчора під час того, як Андрій разом із товаришами плавали у водоймі за кілометр від території з'їзду поза межами його програми.

Львівська обласна комісія ТЕБ і НС минулоріч затвердила перелік водойм області, де дозволено купатися влітку. Детальніше про це читайте за посиланням.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!