На Львівщині підтвердили три випадки штаму Дельта

19427 0
Результати аналізів ще трьох людей наразі не відомі.
Фото: ukrinform.ua

Фото: ukrinform.ua

На Львівщині підтвердили вже три випадки захворювання на коронавірус, викликаний небезпечним штамом Дельта. Результати аналізів ще трьох пацієнтів, яким також підозрюють коронавірус цього штаму, ще досі не відомі. Про це Тvoemisto.tv повідомила головна епідеміологиня Львівщини Наталія Іванченко-Тімко.

Читайте також: Шестеро мешканців Львівщини мають підозру на штам «Дельта». Що відомо

За її словами, двоє людей, яким виділили штам коронавірусу Дельта, повернулися з Великобританії, а одна – з Росії.

Пацієнти зараз проходять стаціонарне лікування в обласній інфекційній лікарні, хоча їхній стан з позитивною динамікою і їх готують до виписки.

«На Львівщині вже підтвердили три випадки штаму Дельта. Раджу людям, які ще думають чи вагаються – вакцинуватися чи ні – не зволікати, а йти і це зробити», – каже Наталія Іванченко-Тімко.

Нагадаємо, загалом підозри на штам коронавірусу Дельта були у шести мешканців Львівської області. Четверо з них повернулись із Російської Федерації, ще двоє – із Великобританії. Оскільки в п’яти людей на кордоні тест на коронавірус показав позитивний результат, їх госпіталізували. Ще одна дівчина перебуває вдома на самоізоляції.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!