На Львівщині розпочали ремонт дороги Куровичі – Рогатин. Фото

4173 0
Востаннє цей автошлях ремонтували кілька десятків років тому.
фото: служба автомобільних доріг у львівській області

фото: служба автомобільних доріг у львівській області

На Львівщині стартував ремонт на автомобільній дорозі Т-14-17 Куровичі – Рогатин. Зокрема, уже кілька днів активно працюють на ділянці Куровичі – Погорільці. Дорожники розпушують старе дорожнє покриття та проводять роботи із регенерації для посилення основи. Про це повідомляє пресслужба Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Востаннє цей автошлях ремонтували кілька десятків років тому.

Читайте також: Із львівської фірми стягнули 86 млн грн за невиконаний ремонт дороги

«До цього часу забезпечували належний проїзд транспорту в межах експлуатаційного утримання, ліквідовуючи аварійну ямковість. У ході реалізації програми Велике будівництво відремонтуємо цю дорогу на всій протяжності в межах Львівської області», – каже керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Олег Береза.

У ході поточного середнього ремонту на дорозі з’явиться нове дорожнє покриття з двома шарами асфальтобетону з попереднім укріпленням основи, облаштовані узбіччя, а також проведуть заходи із безпеки дорожнього руху. Виконавцем робіт є азербайджанська компанія «Азвірт».

Читайте також: Де у Львові найчастіше трапляються аварії. Інфографіка

Нагадаємо, що ТзОВ «Азвірт» проведе поточний середній ремонт автошляху, а точніше перших 29,6 кілометрів дороги. Середня вартість реконструкції одного кілометра становитиме 16,4 млн грн. Завершать роботи до кінця 2021 року.

Автошлях Куровичі – Рогатин з’єднує Львівську та Івано-Франківську області. Частину, яка пролягає на території Івано-Франківської області, ремонтували у 2018-2019 рр. Тоді підряди отримало ТОВ «ПБС», а ремонт близько 15 кілометрів сумарно обійшовся у 206 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!