На Львівщині почали ремонт дороги до «Золотої підкови Львівщини»

5310 0
У планах відремонтувати 5 км дороги вздовж Олеського, Підгородецького та Золочівського замків.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині стартував ремонт автомобільної дороги Ясенів – Золочів, в межах с. Підгірці, що в Бродівському районі. Автошлях з’єднує дороги міжнародного значення Київ-Чоп та Тернопіль-Львів-Рава- Руська, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Уряд забрав 62 млн у онкохворих і віддав їх на будівництво львівських доріг

За словами заступника голови Львівської ОДА Юрія Бучка, у планах відремонтувати приблизно 5 км дороги. Цією дорогою пролягає туристичний маршрут «Золота підкова Львівщини» – один із найпопулярніших туристичних одноденних маршрутів Львівщиною, який включає Олеський, Підгорецький та Золочівський замки.

Юрій Бучко переконаний, що відремонтований автошлях залучить ще більше туристів в регіон, що сприятиме економічному розвитку Львівщини.

Роботи виконує підрядна організаціє ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Читайте також: Чорні глечики і Біла пані. Подорож у Гавареччину і Підгорецький замок

До слова, за даними сайту Наші гроші, дві третини усіх дорожніх підрядів Служби автомобільних доріг у Львівській області у 2020 році сумою від 100 млн гривень отримали три компанії – ТОВ «Автомагістраль-Південь», ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» та ТОВ «Техно-Буд-Центр».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!