Через коронавірус помер 43-річний викладач Львівського аграрного університету

44581 0
Роману Попівняку було лише 43 роки.
Фото: ЛНАУ

Фото: ЛНАУ

Після тривалої хвороби у Львові помер кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту імені проф. Є.Храпливого Львівського НАУ Роман Попівняк. Про це йдеться на Фейсбук-сторінці Львівського національного аграрного університету.

Читайте також: Лікували все життя. Історія подужжя медиків, чиє життя забрав коронавірус

«З безмежно глибоким сумом і розпачем повідомляємо, що на сорок третьому році життя, після важкої хвороби, відійшов до вічності к.е.н., доцент кафедри менеджменту імені проф. Є. Храпливого Львівського НАУ, Попівняк Роман Богданович. Він був знаний як талановитий науковець, дуже порядна і чуйна людина, турботливий батько і люблячий чоловік. У нашій пам’яті ви завжди залишитесь веселим, жартівливим та завжди готовим прийти на допомогу», – йдеться у дописі на сторінці кафедри менеджменту імені професора Є.Храпливого Львівського НАУ.

Як стало відомо, Роман Попівняк помер внаслідок коронавірусної хвороби.

«Невимовна біль від сьогоднішньої сумної новини. Помер наш Роман Попівняк внаслідок ковіду», – написала Ольга Яворська-Бориняк.

Інформацію про те, що науковець помер власлідок ускладень Covid-19, Тvoemisto.tv підтвердили в університеті. 

Нагадаємо, що за увесь час пандемії Covid-19 на Львівщині померли 1 150 людей, зокрема десятеро за останню добу.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!