На Львівщині повідомили про ймовірного спецагента, який прикидається священником

3218 0
Невідомий чоловік дуже добре володіє богословською термінологією.
фото: угкц

фото: угкц

На Львівщині під виглядом священника УГКЦ на ім’я Давид проводить служіння невідомий чоловік. Про це йдеться в офіційному повідомленні УГКЦ на сайті.

Офіційне повідомлення із закликом до священиків і прихожан бути обережними Львівська архієпархія УГКЦ оприлюднила вчора, 5 лютого. Водночас зазначають, що невідомий чоловік дуже добре володіє богословською термінологією і має інформацію про священників УГКЦ.

«Доводимо до відома священників і вірних Львівської архієпархії те, що на території Львівської архієпархії, особливо у парафіях сільських місцевостей, діє особа, яка перед вірними представляється священиком на ім’я Давид. При цьому ця особа досконало володіє богословською термінологією та обізнана з персональними даними священників, архієреїв та відомих вірян Української греко-католицької церкви», – йдеться в повідомленні.

В УГКЦ кажуть, що чоловік не має жодних дозволів на священичу діяльність. Також вважають, що він може бути агентом спецслужб, який збирає інформацію про священників і впливових вірян.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!