На Львівщині відзначили випускників, які набрали рекордну кількість балів на ЗНО 2020

1913 0
Найкращий результат абітурієнти показали на ЗНО з математики – по 200 балів здобули 16 осіб.
фото: лода

фото: лода

На Львівщині відзначили випускників, які набрали рекордну кількість балів під час ЗНО 2020. Сьогодні, 21 серпня, випускників привітали та вручили їм грошові винагороди. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Так, очільник області Максим Козицький нагородив відмінників, які отримали на ЗНО 200 та 400 балів грамотами та грошовими подарунками у розмірі 7 та 14 тисяч гривень відповідно.

Читайте також: Важливо дивитись в очі. Як карантин змусив львівських вчителів йти в онлайн

Найкращий результат абітурієнти показали на ЗНО з математики – по 200 балів здобули 16 осіб, 12 – з фізики, 9 – з історії України,  8 – з біології, 6 – з хімії, 5 – з англійської мови, 3 – з української мови та літератури.

Загалом за результатами зовнішнього незалежного оцінювання 45 випускників із Львівщини отримали найвищий бал з однієї навчальної дисципліни, восьмеро випускників області – із двох дисциплін. Серед освітніх закладів найкращі результати показали випускники закладів загальної середньої освіти Львова, Дрогобича, Червонограда, Стрия, Трускавця, Мостиського, Яворівського, Жидачівського та Миколаївського районів. 

Нагадаємо, що напередодні 33 учнів Львова, які набрали найвищі бали на зовнішньому незалежному оцінюванні з базових дисциплін 2020 року, нагородили преміями по 5 та 10 тисяч гривень. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!