На Львівщині за понад 60 млн грн відремонтують ще одну частину дороги Сокаль – Стоянів

2421 0
Ця дорога сполучає Сокальський та Радехівський райони.
фото: Inspired

фото: Inspired

На Львівщині відремонтують дорогу з Сокалю до Стоянова. Відповідний тендер оголосили сьогодні, 25 січня. Йдеться про поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О140602 Сокаль – Стоянів.

Аукціон запланований на 2 квітня цього року і очікувана вартість об’єкту становить 66,5 млн гривень.

Додамо, що ця автомобільна дорога є важливим транспортним сполученням, оскільки проходить територією двох районів –Сокальського та Радехівського. Вона сполучає населені пункти з центром ОТГ та з дорогою державного значення Н-17 Львів – Радехів – Луцьк.

Читайте також: На західній об’їзній Львова облаштували транспортне кільце. Фото

Середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення Сокаль – Стоянів розпочали у 2019 році. За рахунок коштів, виділених з державного дорожнього фонду, відремонтували 3,15 км дорожнього покриття в межах населеного пункту с. Бишів. У 2020 році за рахунок коштів, передбачених з державного дорожнього фонду, продовжили ремонт. Його виконувала підрядна організація МПП «НАРА» на ділянці від села Бишів до села Стоянів.

Загалом, на ремонт доріг на Львівщині цього року передбачили 891,5 млн грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!