На Львівщині за добу – майже 700 нових хворих на Covid-19

1135 0
У реанімації перебуває 89 людей, з них на апаратах ШВЛ – 26.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

За попередню добу у Львівській області провели 2 327 досліджень на коронавірус, з них – 685 позитивних, повідомляє ЛОДА.

Читайте також: Від сьогодні Україна у «жовтій» зоні карантину. Які обмеження діятимуть

За попередню добу із діагнозом Covid-19 на Львівщині госпіталізували 143 особи. На самоізоляцію скерували 1 504 особи. Летальних випадків було 11. Зараз у реанімації перебуває 89 людей, з них на апаратах ШВЛ – 26.

Загалом в стаціонарах перебуває 1362 хворих, що становить 41,27%.

Читайте також: Вакцинація на Львівщині «просіла» після закінчення запасів Мoderna

Як повідомляє МОЗ, Львівщина на другому місці за кількістю підтверджених випадків. Найбільше хворих у Харківській області – 839 осіб.

Нагадаємо, від сьогодні, 23 вересня, у Львові та всіх регіонах України встановили «жовтий» рівень епіднебезпеки поширення Covid-19. Відтак, діятиме чимало обмежень. Школи і садочки у Львові можуть продовжити працювати, але за певних умов. У тих освітніх закладах, де кількість вакцинованих працівників менша за 80%, вчителі, вихователі та педагоги мають принести або довідку про те, що вони перехворіли на Covid-19 за останні пів року, або негативний ПЛР-тест, або ж довідку від лікаря про протипокази до вакцинації. У 12 школах Львова вирішили відкрити центри вакцинації, аби вчителям не доводилося очікувати у чергах і витрачати свій час.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!