На Львівщині завершують ремонт дороги Миколаїв – Бібрка. Фото

4301 0
У планах облаштувати узбіччя та нанести дорожні розмітки, встановити дорожні знаки та бар’єрне огородження.
Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

Фото: Служба автомобільних доріг Львівщини

На автомобільній дорозі Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка, на ділянці Бібрка – Підгородище, завершують асфальтування. Проїзд транспорту не обмежували, повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області.

Читайте також: На Львівщині розширюють дорогу, яка веде до пункту пропуску Грушів – Будомєж

Ділянку понад 10 км дороги Миколаїв – Бібрка розпочали ремонтувати у травні цього року. Зараз на об’єкті працюють кілька бригад одночасно. За короткий період роботи на раніше не проїзній частині дороги забезпечили належний проїзд транспорту, що дозволить водіям рухатися безпечно та значно зменшити час в дорозі.

Зокрема, уже розпушили пошкоджене дорожнє покриття, укріпили основу із щебенево-піщаної суміші з цементом, а зараз завершують влаштування конструктивних шарів асфальтобетонного покриття.

Читайте також: На Львівщині відремонтують дорогу в межах експлуатаційного утримання

За словами керівника Служби автомобільних доріг у Львівській області Олега Берези, попереду роботи із облаштування узбіччя, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та бар’єрного огородження.

На об’єкті працює підрядна організація ТОВ «Автомагістраль – Південь».

Нагадаємо, у жовтні 2019 року почали ремонтувати автомобільну дорогу загального користування державного значення Т-14-25 Миколаїв – Городок – Жовква – Кам'янка-Бузька – Бібрка. Тоді роботи провели між Бучалами та Комарно. Капремонт і реконструкцію цієї дороги проводять одразу на кількох ділянках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!