На Львівщині зростає кількість виїздів бригад «швидкої» до пацієнтів з Covid-19

3372 0
За попередню добу було майже 60 викликів.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Кількість виїздів бригад швидкої допомоги до осіб з підозрою на Covid-19 на Львівщині щоразу зростає, повідомляє Департамент охорони здоров’я ЛОДА. За попередню добу було майже 60 викликів.

Також щодня зростає кількість госпіталізованих хворих із підозрою чи підтвердженими випадками на Covid-19, а перебіг хвороби стає дедалі складнішим.

Читайте також: У лабораторії медуніверситету Львова почали робити ПЛР-тести на потужнішому обладнанні

«Станом на ранок 1 297 пацієнтів перебуває на стаціонарному лікуванні. Пацієнти поступають важкі, із складними формами вірусно-бактеріальних пневмоній. Щоденна кількість тих, які потребують госпіталізації, коливається в межах 130 осіб. Завантаженість ліжок другу добу перевищує 50%. Тому тенденції є тривожними. Але говорити про брак ліжок із кисневою підтримкою передчасно. Ситуація напружена, але контрольована, попри те, що має ознаки погіршення», – каже директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Читайте також: «Рекордні» 5 804 за добу. У МОЗ готують нові рішення для боротьби із Сovid-19

Тому медики вкотре закликаю дотримуватись карантину та не нехтувати засобами індивідуального захисту.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!