На Львівщину прибула вакцина Pfizer для другого щеплення

1942 0
Партія вакцини призначена для другої дози осіб, які були провакциновані раніше, а також для пріоритетних категорій, визначених МОЗ України.
Фото: Mat Napo for unsplash

Фото: Mat Napo for unsplash

Львівська область отримала чергову партію вакцин Pfizer у кількості 5 580 доз, повідомляє Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА.

Читайте також: Через новий штам коронавірусу «Дельта» у Львові можуть посилити обмеження

За словами регіонального координатора з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олега Когута, партія призначена для другої дози осіб, які були провакциновані раніше, а також для пріоритетних категорій, визначених МОЗ України. Йдеться передусім про мешканців будинків інтернатного типу та співробітників таких установ. Також цією ж вакциною щеплюють працівників ДСНС та прикордонників.

Довідково

Вакцина Pfizer-BioNTech – це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer. Вакцину внесено до списку вакцин для екстреного використання ВООЗ. Для повноцінної імунізації необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 21 день.

Нагадаємо, що на вихідних у Львові діятимуть п'ять центрів вакцинації. Центри вакцинації діятимуть у «Форумі Львів», «Вікторії Гарденс», Центрі Довженка та IQMED Clinic (на вул. Липова Алея, 15) з 10.00 до 15.00 год.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!