На Львівщину приїхав Глава ПЦУ Митрополит Епіфаній

1825 0
Він звершить Божественну Літургію на Святій Горі на Золочівщині.
Фото: rferl.org

Фото: rferl.org

Сьогодні, 15 липня, на Львівщину з візитом приїхав Глава ЦПУ Митрополит Епіфаній. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Зокрема, в межах візиту Митрополит Епіфаній звершить Божественну Літургію на Святій Горі на Золочівщині. Окрім цього, він відвідав Меморіал Героїв Небесної Сотні у Львові.

Читайте також: Україна переможе. Про що говорив у Львові предстоятель ПЦУ Епіфаній

«Зараз, коли перебуваю у Львові, вирішив, що таке місце потрібно відвідати, щоб віддати шану нашим Героям, завдяки яким без зброї в руках Україна обрала шлях європейського розвитку. І зараз ми повинні надалі рухатися цим шляхом і пам’ятати про ці жертви, які були покладені на вівтар нашої незалежності», – каже він.

Глава ПЦУ також очолить літургію у Святогірському чоловічому монастирі Положення ризи Пресвятої Богородиці, який розташований між селами Білий Камінь та Ушня Золочівського району. Також звершить освячення іконостасу і чин оновлення храму.

Фото ЛМР



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!