На львівських маршрутках стався глобальний збій GPS. Оновлено

2272 0
Сьогодні зранку виникла проблема з серверами провайдера.

Сьогодні зранку сталася поломка у провайдера OVH, до якого підключені GPS-трекери і система навігації транспортних засобів міста Львова. Як повідомив в.о.начальник управління транспорту Олег Партика, зараз проблема вирішена і система знову працює.

Читайте також: Непереможна маршрутка. Чому у Львові так складно змінити транспортну систему

Нагадаємо, сьогодні зранку сталася поломка у провайдера OVH, до якого підключені GPS-трекери і система навігації транспортних засобів Львова, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Сьогодні о 8.10 сталися глобальні проблеми і велика аварія у провайдера OVH, який є одним з найбільших в світі. Сталася помилка і проблема в data-центрах, тобто серверах, до яких підключені наші GPS, і вся транспортна система на них базується. Тому GPS на маршрутних транспортних засобах не працюють», – цитують в повідомленні слова в.о начальника управління транспорту ЛМР Олега Партики.  

Представники OVH повідомили на своїх сторінках в Twitter розповіли, що сьогодні після сьомої години ранку в одному з дата-центрів зникло енергопостачання, відтак припинили роботу сервери.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!