На Личаківській – зсув грунту, тротуаром пішла тріщина

12107 0
Грунт зсунувся через будівельні роботи.
Фото: Фейсбук Андрія Білого

Фото: Фейсбук Андрія Білого

У Львові на вулиці Личаківській стався зсув грунту, на пагорбі пошкодило тротуар – дещо зсунулась металева огорожа. Грунт зсунувся поруч із будівництвом, яке на своїй території веде компанія ПрАТ «Компанія Ензим». Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Читайте також: Личаківській впав будівельний кран, є потерпілий. Доповнено

«Будівництво підпірної стінки спровокувало зсув. Відповідно  «Компанія Ензим» тепер укріплює ухил, після чого хідник відремонтується», – зазначив він.

Втім, у компанії ПрАТ «Компанія Ензим» зазначають, що залучали  геологів і провели обстеження схилу та тротуарів на вулиці Личаківській, де почали з’являтись тріщини та сколи.

«За висновками експертної групи, причиною руйнувань стали декілька факторів:  неналежне облаштування водовідведення, насипання ґрунтів у процесі ремонту вулиці Личаківської, зведення підпірної стінки на будівництві заводу», – йдеться на сайті підприємства.

У коментарі Тvoemisto.tv на підприємстві додали, що ділянку поблизу будівництва будуть укріплювати, але наголошують, що уваги потребує вся протяжність схилу. 

Нагадаємо, у Львові на ділянці поруч із виробничими потужностями «Компанії Ензим» будують новий виробничий комплекс. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!