На початку серпня у Львові відбудеться міжнародний кінофестиваль Wiz-Art. Програма

2261 0
Темою цьогорічного фестивалю стала «Те, чого ми не бачимо».
Фото: kiev.vgorode.ua

Фото: kiev.vgorode.ua

З 6 по 12 серпня 2018 року у Львові відбудеться 11-ий міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art. Він триватиме протягом 7 днів. Під час фестивалю планують провести більше 20 кінопоказів, показати 127 фільмів, організувати 7 освітніх подій, а також дискусії та обговорення, майстер-класи, вечірки і виступи у різних локаціях Львова.

Центральною локацією фестивалю стане Кінопалац на Театральній, що є одним із найстаріших діючих кінотеатрів міста. Події також відбуватимуться у Центрі міської історії, Органному залі, на відкритому просторі біля торгового центру «Форум-Львів», у дворику львівського кафе та простору «Druzi» тощо.

Найкращі короткометражні фільми визначатиме міжнародне журі фестивалю у складі трьох представників кіноіндустрії: фестивального відбірника та консультанта Массіміліано Нардуллі (Італія), режисера Марка Реймонда Вілкінса (Швейцарія), якого номіновали на Оскара, продюсерки та програмної координаторки фестивалю Docudays Дарії Бассель (Україна).

Читайте також: Веггі-фестиваль та багато класичної музики з футболом. Куди піти на вихідні у Львові

Також організатори обіцяють насичену позаконкурсну програму. Придбати квитки чи абонемент можна за посиланням. Деякі події будуть безкоштовними для відвідування.

Програма фестивалю Wiz-Art

ТЕГИ: Wiz-Art

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!