На Прикарпатті у ДТП потрапив автобус Львів – Вижниця. Є потерпілі

2446 0
У результаті ДТП до лікувального закладу доставили п’ятеро потерпілих.
фото пресслужби національної поліції

фото пресслужби національної поліції

Дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса Львів – Вижниця сталася, 6 лютого, близько 19 години на дорозі «Н-10» сполучення «Стрий-Чернівці-Мамалига» у селі Черемхів, що на Коломийщині. Про це повідомляє пресслужба поліції Івано-Франківської області.

У результаті ДТП до лікувального закладу доставили п’ятеро потерпілих. За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження та з’ясовують всі обставини автопригоди.

Читайте також: Протягом року на Львівщині зменшилася кількість ДТП. Постраждалих все ж стало більше

30-річний мешканець Івано-Франківська керуючи автомобілем «Рено – Мастер», не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з рейсовим автобусом «Еталон», сполученням Львів – Вижниця.

За кермом автобуса перебував 56-річний мешканець Львівщини, а в автобусі – 14 пасажирів. У результаті автопригоди обох водіїв транспортних засобів доставлено до місцевої лікарні. Також травми отримали двоє пасажирів автобуса та один пасажир автівки, їх також госпіталізували, медики уточнюють діагнози.

Водія автобуса освідчено на стан сп’яніння. Він був тверезим, а у керманича іншого транспортного засобу взяли кров на стан алкогольного сп’яніння.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!