У Львові на пішохідній вулиці прибрали ряд столиків, які заважали пішоходам

6422 0
Раніше заклад громадського харчування розставив столи і великі вазони, які заважали пройти.

У Львові на вулиці Руданського прибрали ряд столиків літнього майданчика, який заважав пройти. Про це повідомили на «гарячій лінії» міста.

У травні на «гарячу лінію» звернувся мешканець міста з проханням перевірити законність літнього майданчика та на яку площу розміщення видані дозвільні документи.

«Пішохідна вулиця Руданського тепер не пішохідна. Один із закладів розігнався та припаркував столи у два ряди, щоб ніхто не ходив поруч додали вазони», – написав Олексій Сікорський. 

Сьогодні, 24 червня, Галицька районна адміністрація повідомила, що майданчик на вул. Руданського, 1 погодежий з його паспортом, а невідповідність у кількості столів уже усунули у добровільному порядку, кажуть на гарячій лінії.

Додамо, що вулицю Руданського у Галицькому районі Львова зробили пішохідною. Проект реконструкції вулиці розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Вартість робіт становила понад 3 млн гривень. Таку вартість ремонту відносно невеликої вулиці у Галицькій райадміністрації пояснили високою вартістю якісних матеріалів. Роботи виконувала фірма «Будкомінвестиція». У межах ремонту тут облаштували пішохідну зону з можливістю проїзду спецтехніки. Також вулицю озеленили.

Фото Олексій Сікорський та Гаряча лінія Львова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!