На Самбірщині відкрили дорогу Садковичі – Чернихів

1643 0
З державного дорожнього фонду на ремонт виділили 57 млн гривень.
Фото: Юрій Бучко

Фото: Юрій Бучко

На Самбірщині завершили ремонт дороги Садковичі – Чернихів та відкрили її для проїзду. Нова автомобільна дорога проходить населеними пунктами Садковичі, Мала Вербівка, Вербівка, Корничі та Бірчиці. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Юрій Бучко. 

Загалом на ремонт дороги виділили близько 57 млн гривень, а її протяжність становить понад десять кілометрів.

«Нагадаю, ця дорога сполучає дві державні магістралі Львів – Самбір-Ужгород та Мостиська –Самбір – Борислав.  Її ремонт практично на годину зменшить час в дорозі від с. Садковичі до м. Рудки», – зазначив він. 

Під час поточного середнього ремонту дороги влаштували нову основу і два шари асфальтобетону, нанесли розмітку й встановили дорожні знаки. 

Читайте також: На Львівщині завершують ремонт дороги Миколаїв – Бібрка. Фото

Нагадаємо, що зараз на Львівщині ремонтують дорогу О141602 Сокаль – Стоянів. Дорожники розпушують наявне дорожнє покриття, влаштовують основи з щебенево-піщаної суміші та укладають нове асфальтобетонне покриття.

Ця автомобільна дорога є важливим транспортним сполученням, адже проходить територією двох районів (Сокальського та Радехівського).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!