На Святоюрському пагорбі можна придбати каву з собою

1735 0
Кав’ярня – буде ще однією локацією, щоб після молитви зустрітися, порозмовляти.
фото: духовна велич львова

фото: духовна велич львова

З 2 січня до 15 лютого 2021 року на Святоюрському пагорбі можна придбати каву на виніс із випічкою. Така різдвяна пропозиція є першим кроком до відкриття «Святоюрської кав’ярні» вже навесні. Придбати каву можна з 9:00 до 20:00. Про це повідомляє Духовна велич Львова.

«Святоюрська кав’ярня» – це проект, який виник два роки тому в межах планування та розвитку візії Святоюрського комплексу – відкритого для львів’ян та гостей міста. Першим кроком стало відновлення верхньої частини Митрополичих садів, де на сьогодні відбувається багато цікавих заходів та екскурсій. Усі проєкти покликані відкривати Святоюрську гору, як місце духовної сили, місце, де творилася історія, мистецький та культурний центр нашого міста», – каже директорка БО «Фундація Духовного Відродження» Львівської архиєпархії УГКЦ Олена Карнаух.

Читайте також: На Митрополичі сади у Львові чекають великі зміни. Що буде

Кав’ярня – буде ще однією локацією, щоб після молитви зустрітися, порозмовляти. Відкриття кав’ярні планують навесні, тут, до речі, діятиме літній майданчик. Купивши каву чи будь-який інший напій, можна долучитися до благодійності.

Віконце з кавою розміщене поруч з паломницько-туристичним центром комплексу, що буде бонусом для туристів, які замовляють екскурсії Митрополичими садами. У меню, окрім різних видів кави, є різноманітні чаї, глінтвейн, а також випічка.

Нагадаємо, що на території Святоюрського комплексу планують облаштувати кав’ярню, яка у перспективі може перетворитись у ресторацію. Торік у Церкві Святого Юра почали планувати розвиток Святоюрського комплексу в туристичному плані.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!