На Сихові приберуть кінцеві зупинки від ринку «Санта-Барбара»: деталі

7448 2
Невдовзі кінцеві зупинки маршруток, які курсують до ринку «Санта-Барбара» на Сихові, приберуть звідти. Про це заявив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза в коментарі Tvoemisto.tv.
Фото: lvivpost.net

Фото: lvivpost.net

Як розповів Олег Береза, невдовзі між міською владою та підприємцями з ринку «Санта-Барбара» має бути підписаний меморандум, згідно якого сам ринок перенесуть на нове місце – на вул. Антонича, навпроти будинку №8. Поки що ж тривають узгодження проектних пропозицій.

Саме до нового розташування ринку перенесуть також частину кінцевих маршрутів, які зараз курсують по просп. Червоної Калини до ринку «Санта-Барбара».

Причину для такої зміни керівник ЛКП «Львівавтодор» пояснив запуском трамваю, який запланований на кінець 2016 року.

«Коли трамвай розпочне курсувати, то всі ті маршрути будуть нерентабельні через те, що більшість захочуть користуватися саме трамваєм», – зазначив Олег Береза.

Однак, які саме маршрути та коли перенесуть, поки що невідомо.

Слід зазначити, що зараз до ринку «Санта-Барбара» курсують автобуси 4А, 47А, 53, маршрутки 7, 11, 13, 14, 19, 32, 35, 42, 46 та приміські автобуси 116 та 287.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
18 Березня, 2016 16:45
мартуся Частина автобучних маршрутів абсолютно не перетинається з трамвайним.
Інша частина автобусних маршрутів можуть виявитись швидшими за трамвай...
«Коли трамвай розпочне курсувати, то всі ті маршрути будуть нерентабельні через те, що більшість захочуть користуватися саме трамваєм», – зазначив Олег Береза.
оцей коментар пана Берези можна теж розглядати з іншого боку: щоб трамвай мав пасажирів, цим пасажирам треба ускладнити користування альтернативними видами транспотрту.. (
18 Березня, 2016 14:00
Сихівчанин Яке відношення трамвай має до рентабельності до прикладу 32 маршруту який курсує на головний вокзал і абсолютно не пересікається з трамвайним маршрутом?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!